Actueel

Ben jij onze nieuwe hovenier?

Heb jij groene vingers, kennis van planten en werk je graag in de buitenlucht? Zoek je een afwisselende hoveniersfunctie in een bloeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Makers van Quality Gardens

Seegers Gardens & Pools is specialist in tuindesign en tuinaanleg van hoog niveau. We bieden alle expertise onder één dak om onze klanten volledig te ontzorgen. Van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen en bedrijfspercelen, tot boomverzorging en groenonderhoud van parken. Van de aanleg van (kunst)gazons en sproei-installaties tot bestrating en tegelwerk. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het maken van Biotop eco-zwembaden en zwemvijvers.

Kom jij ons team versterken?

Voor de uitbreiding van ons team zoeken we een allround hovenier. Een collega die van aanpakken weet en die het net als wij belangrijk vindt kwaliteit en service te leveren. We bieden een zeer afwisselende job met veel ruimte voor ontwikkeling. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met korte lijnen en werkt samen met fijne, vakbekwame collega’s aan het onderhoud van tuinen, bedrijfspercelen en (vakantie)parken.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel op deze vacature en stuur je sollicitatie naar Ruben Seegers (info@seegersgardens.nl) of bel 0475-551520. Een rijbewijs BE en een geldig VCA-certificaat zijn een pré. Salaris in overleg.

Naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG