Actueel

Vacature allround hovenier

Zoek jij een leuke uitdagende baan?

Heb jij groene vingers, kennis van planten en werk je graag in de buitenlucht? Zoek je een afwisselende hoveniersfunctie in een bloeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou, als onze nieuwe Hovenier aanleg en onderhoud (fulltime)!

Makers van Quality Gardens

Seegers Gardens & Pools is al vijftig jaar specialist in tuindesign en tuinaanleg van hoog niveau. We bieden alle expertise onder één dak om onze klanten volledig te ontzorgen. Van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen en bedrijfspercelen, tot boomverzorging en groenonderhoud van parken. Van de aanleg van (kunst)gazons en sproei-installaties tot bestrating en tegelwerk. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het maken van Biotopecozwembaden en zwemvijvers.

Kom jij ons team versterken?

Voor de uitbreiding van ons team zoeken we een allround hovenier. Een collega die van aanpakken weet en die het net als wij belangrijk vindt kwaliteit, service en creativiteit te leveren. We bieden een zeer afwisselende job met veel ruimte voor ontwikkeling. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met korte lijnen. En werkt samen met fijne, vakbekwamecollegas aan het onderhoud van tuinen, bedrijfspercelen en (vakantie)parken voor particulieren, bedrijven, instellingen en (semi-)overheden.

Enthousiast geworden?

Is deze afwisselende functie op jouw lijf geschreven en wil jij ons enthousiaste team versterken? Reageer dan snel op deze vacature en stuur je sollicitatie naar Ruben Seegers (info@seegersgardens.nl) of bel 0475-551520. Een rijbewijs BE en een geldig VCA-certificaat zijn een pré. Evenals het zelfstandig uitvoeren van onderhoud aan kleine machines. Salaris in overleg.

 

Naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG