Over ons

Seegers Gardens & Pools. Specialisten in tuindesign en tuinaanleg.

Makers van Quality Gardens

Welkom bij Seegers Gardens & Pools. Makers van Quality Gardens, onze persoonlijke garantie voor jarenlang tuinplezier. Ons familiebedrijf is opgericht in 1973. Begin jaren tachtig kreeg ons bedrijf een flinke impuls dankzij diverse grootschalige herinrichtingsprojecten van grindwinningsgebieden. Een andere belangrijke mijlpaal in onze historie is de samenwerking met Michel Oprey & Beisterveld, waarvan we sindsdien officieel dealer zijn en waarvoor we alle showtuinen aanleggen en onderhouden. Een samenwerking die ook mooi past bij onze toenemende focus op de particuliere markt. Hiervoor bieden we een onderscheidend totaalconcept op het gebied van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen én biologische zwembaden en zwemvijvers.

We zijn gespecialiseerd in tuindesign en tuinaanleg van hoog niveau, waarbij vormgeving, groenbeleving en bestrating naadloos op elkaar aansluiten. Volledig afgestemd op uw wensen en van alle gemakken voorzien. Van landelijk tot minimalistisch modern en bijvoorbeeld voorzien van een fraai geïntegreerde zwemvijver met glashelder water, zonder chemicaliën. Ook voor het onderhoud van uw tuin of bedrijfstuin bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinspecialisten zorgen ervoor dat uw droomtuin ieder seizoen tot in de puntjes is verzorgd.

Alle expertise onder één dak

De tuin is steeds meer een natuurlijk verlengstuk van een woning of bedrijfspand. Een plek om tijdens alle seizoenen onbegrensd te genieten en ontspannen. Wij zetten onze jarenlange ervaring en eigentijdse inzichten graag in om uw wensen te vertalen naar een tuinoplossing op maat, afgestemd op uw persoonlijke leefsfeer.

Voor uw gemak bieden wij alle expertise onder één dak. Van tuinarchitectuur, tuinaanleg, landschapsinrichting, tuinonderhoud en tuinrenovatie, tot bestrating en tegelwerk, groenonderhoud en boomverzorging. Seegers Gardens & Pools is bovendien gespecialiseerd in de aanleg van ecozwembaden (living pools), whirlpools en Biotop zwemvijvers. Bij onze vaste samenwerkingspartners vindt u een uitgebreid assortiment aan materialen, waarmee wij uw tuin inrichten. Van bestrating en tegelwerken tot sierhekwerken, kunstgazons en sproei-installaties.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We adviseren u graag. Lees meer over onze werkwijze.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als groenspecialisten besteden we niet alleen zorg en aandacht aan uw tuin, maar ook aan onze omgeving en medewerkers. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen, bemesten met organische meststoffen en gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen. Groenafval wordt nuttig hergebruikt, restafval zorgvuldig gescheiden. Bovendien werken we met machines op accu’s, die minder belastende brandstoffen en smeermiddelen gebruiken.

Vanzelfsprekend staat de veiligheid van onze medewerkers en de leerlinghoveniers, die we binnen Seegers Gardens & Pools opleiden, op de eerste plek. Ook bieden we de vakmensen in ons familiebedrijf ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verdere specialisatie.

Zo dragen we samen bij aan de kwaliteit van onze leefomgeving en de groensector. Aspecten die worden onderstreept door de hoogwaardige keurmerken die Seegers Gardens & Pools mag voeren. Zo is Seegers Gardens & Pools één van de weinige geautoriseerde dealers van Biotop zwemvijvers.

Beproefde kwaliteit

Als Makers van Quality Gardens voeren we diverse keurmerken, die de hoogwaardige kwaliteit van ons werk, onze expertise en de gebruikte materialen onderstrepen.

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG