Actueel

Boerderijwoning met ecozwembad

De bewoners van deze prachtige, vrijstaande boerderij in Zuid-Limburg wilden hun tuin graag optimaal benutten. Seegers Gardens & Pools toverde het perceel om tot een moderne, landelijke tuin met ecozwembad, buitendouche en loungeruimte.

Een tuin waarin onze signatuur als ‘Makers van Quality Gardens én Pools’ uitstekend tot zijn recht komt, van tekentafel tot aanleg. Het subtiele ontwerp in combinatie met de keuze voor hoogwaardige, natuurlijke materialen maakt de tuin tot een perfect verlengstuk van de karakteristieke boerderijwoning. De wensen van de bewoners, waaronder een evenwichtige indeling met aandacht voor groene elementen, een biologisch zwembad en voldoende ruimte om te ontspannen en genieten, spelen een belangrijke rol in het ontwerp. In de keuze voor de materialen lieten we ons inspireren door de uitstraling van de woning, waar traditionele en moderne, eigentijdse elementen elkaar eveneens versterken. Dit is in de tuin onder meer zichtbaar in het harmonieuze samenspel tussen de Vietnamese hardsteen, het Padouk hardhout en de volwassen Leiplatanen. Ook het Biotop ecozwembad, met glashelder natuurlijk water, vrij van chemicaliën, past perfect in het idyllische plaatje. Huis en tuin vullen elkaar perfect aan, met recht een ‘Quality Garden’.

Uw eigen droomtuin realiseren?

Als specialist in tuindesign en tuinaanleg helpen we u graag uw wensen te vertalen naar een echte droomtuin. We adviseren u als Biotop-specialist over de mogelijkheden om een ecozwembad of zwemvijver te realiseren, met écht zuiver water. En dankzij onze nauwe samenwerking met Michel Oprey & Beisterveld vindt u bij ons de mooiste selectie natuursteen en keramiek van toonaangevende kwaliteit.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons voor meer info.

Naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG