Actueel

Optimaal genieten met een sproei-installatie

Nu onze zomers steeds warmer en droger lijken te worden, wordt het ook een steeds grotere uitdaging om uw gras en tuin in topvorm te houden. Wij helpen u hier graag bij.

We staan niet alleen voor u klaar om uw tuin het hele jaar door te onderhouden. We denken ook graag met u mee, om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kan een sproei-installatie een perfecte oplossing zijn om uw tuin mooi fris en groen te houden. Een maatwerkoplossing die u werk én zorgen uit handen neemt en waarover we u graag verder adviseren.

Er zijn verschillende soorten beregeningsinstallaties. De keuze voor bovengrondse, ondergrondse beregening of druppelbevloeiing is onder meer afhankelijk van het ontwerp, de inrichting, beplanting en de oppervlakte van uw tuin. Ook uw persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol; gaat uw voorkeur uit naar automatisch of handmatig sproeien? Heeft of wilt u een waterpomp waar de sproei-installatie op kan worden aangesloten, wilt u hiervoor regenwater gebruiken of moet deze aan de waterleiding worden gekoppeld? Stuk voor stuk zaken die meewegen in de keuze voor een perfecte maatwerkoplossing voor uw tuin.

We gebruiken onze expertise graag om u persoonlijk te informeren over de mogelijkheden en bieden op basis daarvan graag een offerte op maat. Zodat u het hele jaar door optimaal kunt genieten én ontspannen in uw tuin.

Naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG