Actueel

Uw tuin als verlengstuk van de woonkamer

Het hele jaar door genieten van uw tuin? Dat kan, met een tuin van Seegers Gardens & Pools! Wij vertalen uw persoonlijke wensen, groot of klein, met zorg en aandacht naar een natuurlijk verlengstuk van uw huis. Naar die héérlijke tuin waar u altijd al van droomde.

Benieuwd wat Seegers Gardens & Pools voor u kan betekenen?
Eigenaar Ruben Seegers: “Het aanleggen van een mooie, unieke tuin is niet eenvoudig. Dat vraagt om inzicht en vakmanschap. Als familiebedrijf, opgericht in 1973, zetten we onze kennis en expertise graag in voor de groene ‘opwaardering’ van zowel huizen als bedrijfspanden, groot en klein. Dat doen we met passie, creativiteit en oog voor detail. We werken voor particulieren en bedrijven, mensen die voor kwaliteit gaan, net als wij.”

Wat is de kracht van Seegers Gardens & Pools?
“Als Makers van Quality Gardens bieden we een onderscheidend totaalconcept op het gebied van tuinen én biologische zwembaden en zwemvijvers. We zijn gespecialiseerd in tuindesign, tuinaanleg en onderhoud. We ontzorgen klanten van begin tot eind, van ontwerp tot de aanleg van grondwerk, bestrating, verlichting, beplanting, gazon, waterpartij of zwembad. Ook voor sproei-installaties, hekwerken en tuinhuizen zijn mensen bij ons aan het juiste adres. We voeren bovendien vrijwel alles in eigen beheer uit, dus klanten profiteren van één vast aanspreekpunt.”

Hoe lang duurt het om een droomtuin aan te leggen?
“Gerekend vanaf ons eerste bezoek, waarin we persoonlijke wensen en ideeën bespreken om een tuinontwerp op maat te maken, zijn we een aantal maanden tot soms wel een halfjaar bezig. Iedere tuin is echter maatwerk, dat geldt ook voor de planning. We maken hierover bij de start altijd heldere afspraken, zodat de verwachtingen vooraf duidelijk zijn.”

Wat onderscheidt Seegers van andere tuinbedrijven?
“Iedereen kan een tuin aanleggen, maar het is de kunst een unieke tuin te creëren; een natuurlijk verlengstek van de woonkamer. Die kunst beheersen wij als geen ander.”

Naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG