Specialisten in:

Ecozwembaden / livingpools

Zwemmen in de natuur, gewoon in uw achtertuin.

Het lijkt een traditioneel zwembad, maar het is volledig biologisch en milieuvriendelijk. Met een ecozwembad van Seegers Gardens & Pools zwemt u in natuurlijk, glashelder water, zonder chemicaliën. De perfecte mix voor optimaal zwemplezier in natuurgetrouw zwemwater, het hele jaar door. Dankzij een ondergronds biofilter en speciaal ontwikkeld fosfaatfilter krijgen algen geen schijn van kans en blijft het water in uw living pool altijd helder en vitaal. Door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden is een ecozwembad geschikt voor grote en kleine tuinen. Onze specialisten adviseren u graag over een oplossing en design op maat, passend bij de uitstraling en vormgeving van uw tuin en uw persoonlijke wensen.

Als Makers van Quality Gardens voeren we diverse keurmerken, die de hoogwaardige kwaliteit van ons werk, onze expertise en de gebruikte materialen onderstrepen. Zo is Seegers Gardens & Pools één van de weinige geautoriseerde dealers van Biotop zwemvijvers. Vanzelfsprekend vindt u bij ons ook hoogwaardige materialen om uw ecozwembad af te werken. Van systemen voor onderwaterverlichting tot leuningen, instaptrappen, afdeksystemen en douches op zonne-energie.

De voordelen van een living pool:

“Onze living pool lijkt een gewoon zwembad, maar is volledig biologisch verantwoord, zonder chloor en chemicaliën. Het water is zo helder en schoon als een bergmeer. Puur genieten!”

Bekijk ook:

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn ook specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG