Specialisten in:

Ombouw zwembaden

Zwemmen in de natuur, gewoon in uw achtertuin.

Wilt u een bestaand zwembad ombouwen tot een duurzame ecopool, bijvoorbeeld omdat u ontevreden bent over de waterkwaliteit of de chemische middelen uit uw tuin wilt verbannen? Met het Biotop living pool converter systeem veranderen wij uw zwembad eenvoudig in een biologisch gezuiverd zwembad met een perfecte waterkwaliteit. De bestaande watercirculatie blijft in gebruik, maar het chloreren wordt vervangen door een biologisch, energiezuinig filtersysteem. Zo geniet u niet alleen van kristalhelder water, zonder chloor en chemicaliën, maar ook van lagere exploitatiekosten. Seegers Gardens & Pools informeert u graag over de mogelijkheden om uw zwembad op natuurlijke en duurzame wijze in te passen in uw tuin.

Wilt u uw bestaande zwembad omvormen tot een natuurlijke zwemvijver met waterplanten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van het Biotop living pool converter systeem:

“De waterkwaliteit van ons zwembad liet te wensen over. Dankzij het Biotop converter systeem genieten we nu van kristalhelder water, zonder chemicaliën. Puur natuur!”

Bekijk ook:

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn ook specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG