Zwemmen in de natuur, gewoon in uw achtertuin.

Natuurlijke oevers, een kabbelende beekloop, kristalhelder water. Een Biotop zwemvijver van Seegers Gardens & Pools maakt een duik in uw achtertuin tot een ware natuurbelevenis. Een aanwinst voor uw tuin, waarvan u het hele jaar door in harmonie met de natuur kunt genieten. Gaat u liever voor een modern design? Ook in een strakke, moderne uitvoering behoudt een Biotop zwemvijver zijn bijzondere, natuurlijke en rustgevende uitwerking. De natuurlijke beplanting in de regeneratiezone zorgt altijd voor zuiver en vitaal water in de zwemzone. Onze adviseurs helpen u graag de zwemvijver van uw dromen te realiseren.

Als Makers van Quality Gardens voeren we diverse keurmerken, die de hoogwaardige kwaliteit van ons werk, onze expertise en de gebruikte materialen onderstrepen. Seegers Gardens & Pools is één van de weinige geautoriseerde dealers van Biotop zwemvijvers. U vindt bij ons ook planten en exclusieve accessoires om uw zwemvijver op maat en naar wens in uw tuinlandschap in te passen. Van waterplanten en stapstenen tot onderwaterverlichting en watervallen.

De voordelen van een Biotop zwemvijver:

Met onze zwemvijver is een droom werkelijkheid geworden. Het natuurlijke ontwerp en heldere, kalme water zorgen voor ontspanning, rust en urenlang zwemplezier in de tuin.

Bekijk ook:

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn ook specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG