Actueel

Zomerse verkoeling in uw eigen ecozwembad of zwemvijver

Hoe heerlijk zou het zijn om ’s zomers een verkoelende duik te kunnen nemen in uw eigen achtertuin? In kristalhelder water, dat zichzelf reinigt, zonder chemicaliën? Met een ecozwembad of Biotop zwemvijver wordt die droom werkelijkheid en zwemt u in puur natuur.

Een ecozwembad of livingpool van Seegers Gardens & Pools lijkt op een traditioneel zwembad, maar is volledig biologisch en natuurvriendelijk. U geniet van glashelder én verwarmd water, zonder toevoeging van chloor of andere chemische middelen. Door een geavanceerd zuiveringssysteem blijft het water het hele jaar door schoon en veilig om in te zwemmen. Door de veelzijdige mogelijkheden is het geschikt voor grote en kleine tuinen.

In een Biotop zwemvijver wordt een duik in uw tuin helemaal een natuurbelevenis. Net als in een meertje zorgt de beplanting op natuurlijke en biologische wijze voor zuiver en vitaal water. Ook in een strakke, moderne uitvoering behoudt een Biotop zwemvijver zijn bijzondere, natuurlijke en rustgevende uitwerking. Vakantie in uw achtertuin, heerlijk toch!

Een livingpool of zwemvijver biedt overigens niet alleen verkoeling, maar is ook een schitterende aanwinst voor uw tuin. Als geautoriseerd dealer van Biotop en Eden adviseren we u graag over een oplossing en design op maat. We helpen u ook graag om uw bestaande zwembad om te bouwen naar een natuurlijke pool. Bel of mail ons voor meer info.

Naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen?

Bel of mail voor meer info.

+31 475 55 15 20

Informatie aanvragen

Wij zijn specialisten in:

© Seegers Gardens & Pools – WerkwijzeAlgemene consumenten voorwaarden VHGAlgemene B2B voorwaarden VHG